Tečaji – predavanja

Vsako leto organiziramo različne tečaje in radovedne kot znamo biti samo ženske, se jih pridno udeležujemo ter črpamo znanja in spretnosti povabljenih mojstrov in predavateljev, hkrati pa si izmenjamo tudi medsebojne izkušnje in recepte (peka, kuhanje), pa tudi postopke in korake pri ostalih ročnih delih kot so  izdelovanje cvetja iz papirja, vezenje, kvačkanje, pletenje, graviranje, izdelovanje rešeljeja, pletenje košar ipd.

Poleg kuharskih tečajev (za katere je največ zanimanja) in ročnih spretnosti, organiziramo tudi poučna predavanja o zdravju in kozmetiki, socialnih problemih žensk in otrok, zeliščih, sušenju sadja, cvetju in vrtovih, urejanju domačij, skrbi za okolje.

2 thoughts on “Tečaji – predavanja

  1. Pozdravljeni!
    Zanimam se za tečaj oz. delavnice “pletenje košar”. Na sejmu sem govorila z enim gospodom, me je obrnil na vas. Ali boste to jesen kaj organizirali, če , napišite kdaj in kje predvidevate.
    Hvala in lep pozdrav
    Marija

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>