Dobrodelna akcija – Radi delamo dobro!

Spoštovane članice in ostali krajani!

DRUŠTVO PODEŽELSKIH ŽENA letos sodeluje v Mercatorjevi dobrodelni akciji “Radi delamo dobro”. Imamo možnost, da si tudi z vašo pomočjo prislužimo nagrado v vrednosti 1.000,00 EUR.

Akcija se bo začela že s 1. aprilom, zato vam pošiljamo kratko predstavitev projekta ter povabilo, da se v ta projekt aktivno vključite tudi vi.

Kdaj in kje poteka akcija?

V času od 1. do 30. aprila 2016 bodo Mercatorjevi kupci v izbranih trgovinah po celi Sloveniji, s svojimi glasovi odločili, katero izmed predlaganih lokalnih društev ali zavodov, bo prejemnik Mercatorjeve donacije. Med sodelujočimi trgovinami v projektu je tudi Mercatorjeva blagovnica v Ribnici. Zaradi naše vpetosti v lokalno okolje in velikega pomena, ki ga nosimo v našem kraju, so kot enega izmed treh kandidatov za prejemnika donacije izbrali tudi naše DRUŠTVO PODEŽELSKIH ŽENA RIBNICA.

SODELUJEMO LAHKO PREPROSTO V TREH KORAKIH:

1. V mesecu aprilu 2016 opravite čim več nakupov v blagovnici Mercator Ribnica (višina zneska nakupa ni pomembna).

2. Ob vsakem nakupu dobite žeton.

3. Oddajte žeton v glasovalno skrinjico z napisom: DRUŠTVO PODEŽELSKIH ŽENA RIBNICA

Kakšne so nagrade?

Ob zaključku glasovanja bodo nagrajena vsa tri sodelujoča društva. Društvo, ki bo prejelo največ žetonov- se pravi glasov kupcev, bo prejelo Mercatorjevo donacijo v višini 1.000 EUR. Drugo uvrščeno društvo oz. zavod bo prejelo donacijo v obliki darilne kartice v vrednosti 200 EUR, tretje uvrščeno pa darilno kartico v vrednosti 100 EUR.

Prosimo, glasujte za nas!

Prosimo vas za sodelovanje v največjem številu; OB TEJ PRILIKI SE VAM V IMENU VSEH ČLANIC ZAHVALJUJEM ZA SODELOVANJE IN OBENEM POMOČ.

MARINKA VESEL, PREDSEDNICA DRUŠTVA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja